6. Parkanon kaupunki

Digitaalinen hyvinvointikanava 2.0

Miten toteutetaan houkutteleva digitaalinen hyvinvointikanava ja saadaan se osaksi kaikkien parkanolaisten elämää?

Ideoikaa kuntalaisille ajasta ja paikasta riippumaton digitaalinen hyvinvointikanava (VirtaParkki 2.0), joka on houkutteleva, innostava ja tarjonnaltaan monipuolinen. Kanavalla tarjotaan paikallisia, hyvinvointia ja terveyttä edistäviä digitaalisia palveluita ja sisältöjä. Sisällön tuottajina toimivat julkinen sektori sekä yritykset ja järjestöt. Millainen kanava olisi mahdollisimman helppokäyttöinen ja helposti saavutettava sekä sisällön tuottajille että käyttäjille? Miten mahdollistetaan vuorovaikutteinen toiminta, osallistuminen ja oppiminen? Lopputuloksena on helppokäyttöinen, paikallinen hyvinvointikanava kaikki ikäryhmät huomioiden

Parkano on kompakti ja vahva teollisuuskaupunki uniikkeine piirteineen. Metalli tuoksuu teollisuudessa ja musiikissa, puut ja vihreät niityt kaupunkia halkovassa jokimaisemassa.

Parkanossa ovat tällä hetkellä asiat hyvällä tolalla. Työpaikkaomavaraisuus on yli 100%, valtakunnan pääväylä menee läpi ja rautatieasemakin löytyy. Palvelutaso on suuremman kaupungin kokoluokkaa. Meiltä löytyy isoja kauppoja, jäähalli, urheilutalo, oma lukio, rautatieasema, virkistyskohteita, laadukkaita rakennuspaikkoja ja mahtavia luonnonmaisemia.