4. Bright

Ihmisten kohtaaminen 2021 ja 2030

Koronapandemia on pakottanut vähentämään ihmisten luontaista kohtaamista erilaissa tapahtumissa. Me tapahtumateollisuuden ammattilaisina haluamme ymmärtää, minkälaiseksi maailma muuttuu lyhyellä ja pitkällä aikavälillä? Miten 25-50 vuotiaat ihmiset suhtautuvat 2021 kieltojen poistuttua tapahtumiin osallistumiseen ja yritykset erilaisten B2B-kohtaamisten järjestämiseen? Pidemmällä aikavälillä  haluamme ymmärtää miten nykyiset opiskelijat ja tulevaisuuden osaajat näkevät oman kulutuskäytöksensä tapahtumiin tulevaisuudessa 2030-luvulla?

Tässä  esimerkkejä, mitä voi pitää  lähtökohtana:

Onko ihmisten käyttäytyminen muuttunut? Mikä kohtaamisissa on tärkeää? Millaisia tapahtumia ja tilaisuuksia yritykset haluavat järjestää?

Ja millaista uutta bisnestä / ansaintamalleja tapahtuma-alalle voidaan rakentaa?

Bright on Pohjoismaiden johtava tapahtumatekniikan tuotteita ja palveluja tarjoava yritys. Toteutamme Suomessa vuosittain noin 2500 erilaista projektia, joista jokaiseen tulee buukata juuri sen tuotannon tarpeisiin soveltuva henkilökunta.

Henkilökuntamme työskentelee valo-, video-, ääni- ja rakennetekniikan tehtävissä. Jokaisella projektilla on projektipäällikkö, jonka lisäksi tuotannoissa työskentelee suunnittelijoita ja sisällöntuottajia sekä logistiikan ammattilaisia.