13. Bauer Media

Jos radio keksittäisiin nyt, minkälainen se olisi?

Bauer Media on audiobisneksen suunnannäyttäjä ja kaupallisen radion markkinajohtaja Suomessa. Tavoitamme joka viikko 2,6 miljoonaa kuulijaa ympäri Suomen. Kanaviamme ovat mm. Radio Nova, Basso ja Nrj. Podplay on podcastien koti, joka kerää niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin podcastit saman katon alle.

Mutta mitä on audiobisneksen suunnannäyttäjyys nyt ja tulevaisuudessa? Miten varmistamme, että kotimainen audiotuotanto ja radiokanavat löytävät myös tulevaisuudessa tiensä nuorten ja nuorten aikuisten kaiuttimiin ja kuulokkeisiin?

Olemme tunnistaneet haasteen kohderyhmässä nuoret ja nuoret aikuiset. Kuluttajamme ikääntyvät, eikä radio enää automaationa löydä tietään nuorten kuluttajien valikkoon.

Haastamme teidät miettimään audion asemaa nuorten keskuudessa. Voisiko kyseessä olla uudenlainen monimediakonsepti? Voidaanko uudessa konseptissa hyödyntää tulevaisuuden uutta teknologiaa tai esimerkiksi olemassa olevan lähetysvirran pelillistämistä? Nyt etsimme täysin uudenlaisia sykähdyttäviä ideoita ja elämyksiä – mikä olisi radio 2.0?