7. Café & Bar KATTO

Tilat Tampereen näköaloilla

Café & Bar KATTO on juhannuksena 2020 Finlaysonin alueen katolle avattu kahvila anniskeluoikeuksin.  Café & Bar KATTO haluaa olla mukana luomassa taloudellista ja sosiaalista kestävyyttä työllistämällä, sekä tarjoamalla asiakkaille uudenlaisia elämyksiä.   

Ravintola-ala, kuten moni muukin ala on murroksessa ja ihmisten tavat viettää vapaa-aikaa ovat muuttuneet. KATTOn tilat ovat ainutlaatuiset ja niitä koristavat kauniit Tampereen maisemat. Ympäriltä löytyy paljon taidetta ja yrityksen yhtenä pääkohderyhmänä ovat näyttelyissä käyvät asiakkaat. Tilat ovat suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja tiloissa on potentiaalia muuhunkin liiketoimintaan. 

Haastamme teidät pohtimaan, millainen konsepti loisi turvallisia kohtaamisia ja houkuttelisi 25-45-vuotiaita asiakkaita KATTOn tiloihin. Mitä tiloissa tulevaisuudessa tehdään/myydään? Miten KATTOn ainutlaatuisia tiloja voidaan hyödyntää uusilla tavoilla? Miten kestävyys huomioidaan konseptin kehityksessä? Kaipaamme uusia, sykähdyttäviä ideoita, joita viedä käytäntöön! 

Yrityksemme tulee jatkamaan ravintola-alan toimintaa muilla keinoilla, joten uutta konseptia ei tarvitse rajata ravintola-alaan, vaan tavoitteena on löytää KATTOn tiloihin konsepti asiakkaiden vapaa-ajanviettoon.