6. Bright

Tulevaisuuden tapahtumat etäosallistujan silmin

Bright on tapahtuma- ja esitystekniikan johtava asiantuntija pohjoismaissa. Toteutamme asiakkaillemme vuosittain n. 1500 tuotantoa, joista jokainen on omanlaisensa niin henkilökunta- ja kalustoresurssien osalta. Alan uusin tekniikka ja ammattitaitoinen henkilökunta tekevät meistä luotettavan kumppanin, jolla on kyky luoda pieniä ja isoja elämyksiä. 

Koronapandemia on muuttanut tapahtumateollisuutta – mikä on seuraava versio?  

Miten tulevaisuuden tapahtumista, erityisesti hybriditoteutuksista saataisiin entistä houkuttelevampia? Miten hybriditapahtumista saadaan etäyleisölle kokemukseltaan livetapahtumaan verrattava osallistujakokemus? Miten ja millä keinoilla lokaalista satojen tai tuhansien osallistujien tapahtumista saadaan kasvatettua kymmenien- tai satojentuhansien osallistujien hybridikokemus?

Matkustus globaaleihin tapahtumiin vähenee. Miten teknologiaa voidaan hyödyntää tulevaisuudessa tekemällä globaaleista tapahtumista lokaalisti parempia, vaikuttavampia ja enemmän osallistujaa sitouttavampi, parempi elämys etänä tapahtumaan osallistuvalle?  

Toivoisimme teidän ideoivan, miten voisimme tuottaa uniikkia ja täysin uudenlaista lisäarvoa ja elämystä hybriditapahtumien etäosallistujalle? Mikä saisi osallistujan liittymään kotisohvalta sen sijaan, että matkustaisi ulkomaille paikan päälle?Millä elementeillä paikallisista tapahtumista saataisiin aidosti globaaleja?