Tartu mahdollisuuteen

Ota yhteyttä

Freesiä näkemystä ja rohkeita ideoita

Sprint Innovation Festival on innovointiviikko, jonka aikana eri alojen korkeakouluopiskelijat laittavat kaikkensa peliin ratkaistakseen organisaatioiden kimuranteimmatkin haasteet. Haasteesi voi olla uusien palveluiden tai tuotteiden kehittäminen tai vaikkapa prosessien uudistaminen. Näet lähietäisyydeltä tehokkaan designprosessin ja uniikkien ratkaisujen synnyn.

Mikä olisikaan parempi tapa kehittää työnantajabrändiäsi ja luoda suhteita opiskelijoihin – tuleviin työntekijöihisi. Organisaatiot, jotka tulevat opiskelijoiden luo, jäävät mieleen.

InnoEvent Tampere -nimellä aiemmin kulkeneeseen tapahtumaan on osallistunut jo yli 70 yritystä.

Iske haasteesi pöytään – opiskelijamme ratkaisevat sen.

Lue lisää meistä
Opiskelijoille

Mikä järki?

Uudet näkökulmat

Saa uusia näkökulmia ja ratkaisuideoita haasteeseesi

Verkostoituminen

Tutustu opiskelijoihin, tulevaisuuden osaajiin

Näkyvyys

Luo työnantajamielikuvaa korkeakoulumaailmassa ja tule opiskelijoille tutuksi

Opiskelijatiimeistä näki, että he ovat innoissaan. Pitchaukset olivat laadukkaita, ja kehitysideat antoivat paljon syötteitä tekemiseen. Yhteistyö on sujunut hyvin. Projektitiimi oli tosi hyvä sekä aikaansaava, ja järjestelyt olivat toimivat!

Sara Kinnunen
K-ryhmä, Project specialist, design (toimeksiantajana 2018 ja 2019)

Tapahtuma oli antoisa kokemus. Yhteistyö eri alojen asiantuntijoista koostuvan projektiryhmän ja toimeksiantoa ratkaisevien nuorten kanssa oli arvokasta. Saimme uusia näkemyksiä toimintamme kehittämiseen. Tapahtuma oli myös hyvä tilaisuus näyttäytyä meille tärkeän kohderyhmän parissa niin mahdollisena vierailukohteena kuin työnantajana.

Kirsi Aarresuo
käyttöpäällikkö, Särkänniemi (toimeksiantaja 2017 & 2018)

Prosessi

1

Löydä ongelma, johon organisaatiosi tarvitsee ratkaisun.

Autamme haasteen sanoittamisessa ja toimeksiannon muodostamisessa.

2

Luota tiimiin ja sen voimaan.

Viikon aikana opiskelijatiimit paneutuvat täysillä löytääkseen parhaan ratkaisun haasteeseesi. Luota heidän villeihinkin ideoihinsa ja anna heille tukesi.

3

Hyödynnä viikon tulokset.

Saat useita uusia ratkaisuja organisaatiosi hyödynnettäväksi. Viikon aikana pääset tutustumaan opiskelijoihin – voit poimia joukosta teidän organisaatioonne parhaat talentit.

Tule osaksi festivaalia!

Tule innovointifestivaalin kumppaniksi! Tapahtumassa mukana olevat tahot pääsevät tutustumaan tulevaisuuden talentteihin sekä luomaan työnantajamielikuvaa Tampereen korkeakouluyhteisössä. Kumppanina voit tuoda mukaan oman haasteesi, lähteä tapahtuman sponsoriksi tai toimia tukijana.

Jes, olen mukana