Tule vapaaehtoiseksi Sprintiin!

Haku auki Sprint projektitiimiin 2022!

Etsimme uusia vahvistuksia Tampereen korkeakouluyhteisön monialaisimman innovointiviikon suunnitteluun ja toteutukseen. Osana projektitiimiä pääset haastamaan itseäsi tapahtumatuotannon ytimessä – olet osana luomassa marraskuun Sprint Innovation Festivalin alusta loppuun! Projektiimimme koostuu HUBSin työntekijöistä (Saara, Sanna ja Suvi) sekä vapaaehtoisista opiskelijoista.

Kolme paikkaa auki

Haemme kolmea projektitiimiläistä seuraaviin vastuutehtäviin:
🔥 Myynnin ja markkinoinnin tekijät (2 henkilöä)
🔥 Avustava tuottaja

Markkinoinnin ja myynnin tehtäviin kuuluu muun muassa:
  • Sisällöntuotanto ennen Sprintiä; opiskelijamarkkinointi, kumppaneiden ja puhujien esittelyt (digi + printtinäkyvyys kampuksilla)
  • Sprint -viikon aikana: livesisällöntuotanto (Instagram, Twitter, LinkedIn, Tuni intra + some)
  • Jälkimarkkinointi Sprintin jälkeen
  • Sponsorimyynti ennen Sprintiä; taloudellinen tuki + tuote/palvelupalkinnot

Avustavan tuottajan tehtäviin kuuluu tuotannon suunnittelu ja toteutus yhdessä Sprint-tuottajan kanssa. Esimerkiksi tapahtuman rakentaminen, näkyvyys kampuksilla, tilankäytön ja visuaalisuuden suunnittelu.

Emme vaadi hakijoilta aikaisempaa vuosien työkokemusta tai tiettyä opintoalaa, vaan odotamme innostuneisuutta, sitoutuneisuutta ja asennetta. Hommia meillä tehdään tiimin kanssa ja energinen tekemisen meininki on kaiken A ja O. Tästä kokemuksesta saat myös opintopisteitä työpanoksesi mukaan!

Mihin sitoudun?

Syksyllä elokuusta lähtien sinun tulee varautua viikottaiseen työskentelyyn (yhteiset viikkopalaverit + työstö). Sprintiä edeltävä viikko (viikko 44) on tiiviin työskentelyn aikaa. Tapahtumaviikolla 7.-11.11.2022 sinua tarvitaan joka päivä. Varauduthan myös Sprintin jälkitöihin, joita teemme viikoilla 46-47.

Keskeistä ei kuitenkaan ole tuntien määrä vaan se, mitä saamme yhdessä aikaan!

Toimi pian – hae sähköisellä lomakkeella

Hae projektitiimiin sähköisellä lomakkeella – haku päättyy 31.5.2022! Toimithan kuitenkin pian, sillä täytämme paikkoja sopivien tyyppien löytyessä.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja järjestämään entistäkin upeamman tapahtuman kanssamme? Hae mukaan 😍

Haluatko kysyä jotain rekryyn liittyen? Voit laittaa viestiä Sannalle, sanna.tahlo@tuni.fi!

Sprint Innovation Festival on innovointifestivaali, joka yhdistää yrityksiä, organisaatioita ja Tampereen korkeakoulujen opiskelijoita. Sprint Innovation Festival 2022 järjestetään parin vuoden tauon jälkeen jälleen livenä 7.-11-11.2022.

Vapaaehtoiset Sprint tapahtumaviikon aikana

Etsimme vapaaehtoisia koko kevään ja syksyn ajan erilaisiin tehtäviin esimerkiksi markkinointiin ja tuotantoon. Iso tapahtuma tarvitsee aina lisätekijöitä ja talenttia, mutta jo aktiivinen ja oppimisen innokas asenne riittää! Voit myös hakea avustajaksi vain tapahtumaviikon ajaksi 7.-11.11.2022.

Sprint on ainutlaatuinen tilaisuus verkostoitua ja oppia uutta. Tapahtumassa vapaaehtoisena toimimalla voit kerryttää opintopisteitä ja arvokasta työkokemusta.

Jos kiinnostuit ja haluat olla mukana luomassa Tampereen yliopistoyhteisön innostavinta tapahtumaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus Sannalle tai Jennille!

Ole meihin rohkeasti yhteydessä sähköpostitse, jos sinulla herää kysyttävää!

Laita sähköpostia:
sanna.tahlo@tuni.fi
jenni.virta@tuni.fi